Verdens hurtigste cykel – utroligt nok er det ikke den med jetmotor

Alle ved hvordan en cykel ser ud. Men det ville faktisk være en god ide, hvis vi strammede hjelmen og tænkte lidt alternativt om vores cykler.

Se bare hvad de her tre folk har fundet på, da de tænkte lidt alternativt og byggede nogle cykler der kan køre rigtig, rigtig stærkt.

Jetcyklen

Først har vi en cykel med jetmotor! Når der kommer gang i den, så kan den komme op på imponerende 80 km/t uden du behøver træde i pedallerne (den kan givetvis køre hurtigere, men det kan dækkene simpelthen ikke holde til).

Elcyklen

Jetmotorer er næppe et godt valg alle andre steder end på bøhlandet, så derfor har jeg også fundet en video med en cykel med en kraftig elektrisk hjælpemotor. Efter at være trådt i gang, så kan den komme op på 137 km/t!

Kabinecyklen

Verdens hurtigste cykel uden motor er selvfølgelig en kabinecykel (som alle ved, så er kabinecykler den bedste opfindelse siden den dybe tallerken. Jeg var selv ved at gå til i jubel, da jeg i sin tid prøvede en Leitra kabinecykel ude i Herlev).

Selvom der er hverken jetmotor, elektrisk hjælpemotor eller nogen som helst anden motor i, så kan kabinecyklen her komme op på hele 134 km/t på flad vej!

Tuning af din egen cykel

Har du selv fået mod på at tune din cykel, så faldt jeg over en video om hvordan cyklen med jetmotorer blev bygget 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*